Meidenweekend!

Nou ja…. een weekend met taarten voor alleen maar meiden dus! Heerlijk hoor, ben gek op roze, roezels en bloemen 😉

Allereerst de taart voor de lieve Mona. Mona was hier al eens geweest met papa en mama om een mooie taart te laten tekenen, ze heeft toen haar mutsje achtergelaten voor de juiste kleurtjes. Roze en grijs, mooi hoor! Meteen een foto gekregen om uit te printen op eetbaar papier zodat er een “fotolijstje” boven op de taart kon staan.

roze/grijze taart met eetbaar fotolijstje

Toen hadden we een prinsesje die graag een taart wilde met allerlei Disney prinsessen, een combinatie van Ariël, Rapunzel en Tinkerbell werd het. Op de foto staat Tinkerbell niet, die lag nog wat op te drogen terwijl ik al wel de foto’s ging maken, niet handig.

Het prinsesje zit bij onze kindjes op school, sterker nog, ook de papa van het prinsesje, want die is meester! En een hele lieve ook nog!

disney prinsessen taart ariel, rapunzel, tinkerbell

Ook Amanda wilde een mooie taart, maar dan wel met een foto erop…. van Purk, dat lieve roze varkentje uit Sesamstraat! Met mooie kleurtjes en natuurlijk haar naam! Mama wilde graag een beetje vierkante taart, want dat is zo makkelijk met aansnijden 😉

Purk Sesamstraat taart

Toen was er de taart voor Esmée, zij had al eerder een taart gehad, maar ze viert haar verjaardag lekker twee keer, dus mocht ze ook twee keer een mooie taart MET een eigen meppertje! Woezel en Pip is haar favoriet, dus ook deze keer moest dat het worden, maar dan wel met heel veel roze!

 

Woezel en Pip meppertjeWoezel en Pip stapeltaart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.