Skylanders voor Wii

Oooh die lieve Quinn wilde al zooo lang het spel Skylanders voor Wii. Een lieve brief aan Sinterklaas mocht niet baten… ook de Kerstman gaf geen gehoor. Dan maar sparen en geld vragen voor je verjaardag. En als je dan NET alle muntjes hebt geteld en tot de conclusie komt dat je genoeg hebt gespaard, dan is het ineens overal uitverkocht.

Hoe sneu is dat! Gelukkig hielp mama even mee met zoeken en vond een winkel die beloofde het snel op te sturen. Ze probeerden nog even terug te krabbelen, maar uiteindelijk lukte het toch om het spel voor zijn verjaardag binnen te hebben.

Quinn is nu natuurlijk in de wolken en is al een dag aan het stuiteren en spelen. Maar op een verjaardag hoort ook taart en als je dan ZO weg bent van Skylanders, dan is een Skylanders taart natuurlijk helemaal te gek! Omdat Quinn niet zo goed tegen noten kan, is deze taart bekleed met fondant en gevuld met aardbeienvlaaivulling en een vanillecreme.

Lieve Quinn, gefeliciteerd met je verjaardag en nog heeeeeeel veel plezier met Skylanders! Dat zal langer meegaan dan de taart 😉

skylanders wii console taartskylanders wii console taart

Één reactie

  1. Cynthia

    Wat een gemene Sinterklaas en die kerstman deugt ook niet. Gelukkig was die moeder wel zo lief om te zorgen dat het spel toch in huis kwam. Hihi.

    Quinn (en wij ook) vond de taart geweldig. Hij stuiterde lekker door na het zien ervan. Ik dacht rust te krijgen nu het spel eindelijk in huis is, maar dat valt vies tegen. Haha, op naar de extra poppetjes en de uitbreidingsets. Maar dan niet van fondant hoor.

    groetjes,
    Cynthia

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.