Wereld Nutella Dag

5 februari is het de jaarlijkse “Wereld Nutella Dag”. En daar hoort natuurlijk wat lekkers bij!!!! Nutella is natuurlijk iets wat jong en oud lekker vindt, daarom heb een lekker grote, luxe cakepop gemaakt speciaal voor deze dag!

 

Natuurlijk kun je hem vanaf nu gewoon bestellen, vijf stuks voor vijf euro! Te koop tot en met 5 februari, bestel ze dus snel, dan ligt er een overheerlijk setje cakepops voor je klaar! Natuurlijk kunnen deze cakepops ook verstuurd worden, helaas zijn ze zo flink aan de maat dat het een pakketje is, de kans op beschadigen is daardoor wel een stuk kleiner, want ik pak ze voorzichtig voor je in!

nutella cakepops

2 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.