WORLD NUTELLA DAY!!!!!

Eindelijk, eindelijk is het dan zover, het is wereld Nutella dag vandaag! Er zijn al een heleboel Nutella cakepops verkocht, vandaag de laatste dag, maar ik ben er al zo’n beetje doorheen, ik vond het geweldig! Vandaag nog een paar maken en dan zijn ze echt op!!!!

Hoe vieren jullie Nutelladag? Gewoon een lekkere lepel Nutella in je mond laten smelten? Of “gewoon” op brood? Lekker recept mee verzinnen of heb je helemaaaaaaaal niks met Nutella? Volgens mij is het ook erg lekker op pannenkoeken!

Wil je meer weten over Nutella en over de World Nutella day? Klik dan eens op www.Nutelladay.com of ga eens kijken bij  http://msadventuresinitaly.com/blog/ of  http://bleedingespresso.com/

Ik heb niet van alle cakepops foto’s gemaakt, maar hieronder dan toch een kleine impressie….

nutella cakepops

nutella cakepops (5/2 wereld nutella dag)

nutella cakepops (5/2 wereld nutella dag)

nutella cakepops (5/2 wereld nutella dag)

One thought on “WORLD NUTELLA DAY!!!!!

  1. Ik haal het niet meer. De pot gaat in een keer leeg. Het is zooooooo lekker maar zo slecht voor mij(kan niet een beetje) ik slaap wel regelmatig weekendjes in een hotel en bij het ontbijt heb ik nutella op mijn broodjes. Jammie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: