memorybox

Voor mijn nieuwbakken achterkleinnichtje (ofzeau) heb ik laatst ene memorybox gemaakt. Omdat ik “iets” wilde met een fotolijstje zocht ik me rot in mijn voorraad met potten, bakken, dozen en blikken, maar precies niks wat paste bij het lijstje, dus wat moest ik dan….. gelukkig had ik nog wat restjes triplex en na wat zagen en snijden had ik precies de goeie maten om een doosje te maken waar het fotolijstje perfect als dekseltje op paste.

Dus lekker aan de slag met lijm en stof en papier en verf en nog veel meer, het lijstje versierd met allemaal leuke frutsels, de frutsels die ook in de webshop staan en komen… leuk spul!

De binnenkant afgewerkt met gesso en de buitenkant nog versierd met wat kralen en bedels enzo.

memorybox kraamkadomemorybox kraamkadomemorybox kraamkadomemorybox kraamkadomemorybox kraamkado

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.