Whoopie!!!! ik ben bijna jarig

Jawel…. wie jarig is, trakteert! Dus dat doen we! Deze week maak ik cakepops en whoopies, de cakepops zijn nu 1,25 per stuk en de whoopies 1,38 per stuk…. (en ja, een van de prijzen heeft met mijn leeftijd te maken… ik gok op de cakepops, whaahahaha).

En waar kun je uit kiezen? Nou…. nergens uit! Ik maak gewoon steeds verse, steeds andere en OP = OP. Eten wat de pot schaft zou je kunnen zeggen, maar dat is in dit geval bepaald geen straf…. Er liggen nu chocolade/kersencakepops af te koelen en alles ligt klaar voor witte chocolade/witte roos/witte thee cakepops….

Whoopies liggen klaar…. de eerste lading is vanille whoopies met meringuecreme, aardbeienjam en verse aardbeitjes…. absoluut de moeite waard dus!

De prijzen liggen natuurlijk normaalgesproken hoger, vooral voor deze uitgebreide whoopies, maar ook voor de cakepops…. maar ja…. ik ben natuurlijk net als iedereen ook maar gewoon 1 keer per jaar jarig, en daar maken we natuurlijk wel iets bijzonders van 😉

vanille/aardbei/meringuecreme whoopie piescakepopscakepops

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.