Ik test….. voor PIXUM

Pixum heeft me gevraagd producten voor ze te testen. Helemaal leuk natuurlijk en met een druk lopende taartentoestand ook nog eens erg welkom.

Als eerste mocht ik een fotoboek testen. De software was snel gedownload en is prettig om mee te werken. Helaas vergat ik af en toe mijn werk op te slaan en was ik mijn halve fotoboek “kwijt”. Maar ik had al snel door hoe het werkte en in no-time had ik een mooi boek ontworpen. Het prettigst vind ik het toch om het helemaal zelf te doen, dus niet met een “assistent”, voor mij is dat geen meerwaarde.

Het doorzenden ging supervlot en ik kreeg al gauw een mail dat mijn boek verzonden was. Spannend!

Toen het binnenkwam werd het meteen druk bekeken door de kinderen, het is dus ook nog eens “childproof” 😉 Bladert prima door, valt niet heel makkelijk open, maar dat komt waarschijnlijk ook door het formaat, ik koos voor een klein boekje, als overzicht van “wat er allemaal kan”, van bruidsTAART tot cakepop dus.

Tijdens proeverijen heb ik al regelmatig plezier gehad van dit prettige formaat overzichtboek!

fotoboek TAART & kUNST pixumfotoboek TAART & kUNST pixum

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.