boze vogels en lieve schaapjes

Wat ik nou zo leuk vind aan kindertaarten maken, is dat er zo veel verschillende onderwerpen gevraagd worden. Zo sta je de ene dag een Angry birds taart te maken en de volgende dag een lieve lenteachtige taart met schaapjes….. en ik vind het allemaal even leuk om te doen!

Met angry birds heb ik zelf helemaal niks, ik speel het niet, ik ken het niet, maar ik vind de figuren wel ontzettend grappig! Vooral het meppertje, dat ik nu voor de tweede keer mocht maken vind ik erg grappig. De jarige job kwam zelf mee en had een ballon zo beplakt dat het ook een angry bird was geworden, briljant!

De schaapjes horen bij de lente, de jarige jet ging op haar verjaardag lammetjes voeren op een boerderij, daar hoorde natuurlijk een bijpassend taartje bij. Moeder vond het “droste-effect” zo leuk, een taart op een taart… maar het werd ietwat te priegelig om op het kleine taartje hetzelfde tafereel te maken 😉

angry birds stapeltaartangry birds meppertjelente taartlente taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.