Drukke tijden…

Lieve allemaal, we hebben drukke tijden achter de rug bij TAART & kUNST, zo druk, dat ik nauwelijks tijd heb gehad om een blogje te plaatsen. Ondertussen zijn er zoveel taarten gemaakt, dat het niet te doen is, ze stuk voor stuk te laten zien en bespreken. Dat hoop ik vanaf nu wel weer een beetje te doen….

Op 1 april bestond TAART & kUNST alweer 1 jaar, ik had allerlei leuke dingen daarvoor in mijn hoofd, maar het plotselinge overlijden van een neef van manlief heeft ons even van ons werk gehouden, even op de automatische piloot en alleen de dingen doen die echt moeten. Het greep ons allebei erg aan en daarom ook helemaal geen zin om het éénjarig bestaan uitgebreid te vieren. Misschien dat we dat later in het jaar gewoon nog eens goedmaken! Wel zijn er verschillende kleine acties, zoals korting in de webwinkel en tijdens de Paasdagen gratis verzenden! Uiteraard komt er nog meer, ik beloof dat ik jullie nu ook via deze blog zoveel mogelijk op de hoogte zal houden. Maaaaaaar, sommige acties zijn er alleen voor de twittervolgers, andere acties zijn weer alleen bekend via facebook, dus mocht je TAART & kUNST daar nog niet volgen, doe het dan gewoon… rechts in het menu op deze website kun je meteen zorgen dat je niks meer mist 😉

De workshops van afgelopen maanden waren zeer geslaagd! In maart was er een basisTAART workshop en met tien man (ok…vrouw) een gezellige drukte. Ook “het nieuwe concept” gepresenteerd, dat per 1 april groots zijn intrede had moeten doen, maar voorlopig zijn we er nog niet helemaal uit, het is zeg maar een zware bevalling….

Natuurlijk is er nog veel meer te zeggen…. dat komt nog wel…. 😉 Voor nu laat ik jullie hier achter met een klein overzicht van wat ik de afgelopen weken gefabriceerd heb, tot gauw!!!!

xxx

overzicht taarten TAART & kUNST

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.