Workshop basis TAART

Wat was het gezellig, tien dames die kwamen zagen, vullen, smeren, bekleden en versieren. Ze hebben ontzettend hun best gedaan en het resultaat mocht er dan ook zijn, ben trots op ze, stuk voor stuk! Het kleuren van de marsepein zorgde wel voor hilariteit, vooral met de blauwe handschoentjes die voor de meeste dames te groot waren (sja, ik had mijn eigen maat meegenomen ;-)).

Het was hard werken, daarom was het halverwege tijd voor een nodige pauze met wat lekkers! Vera van http://www.Scrap4Fun.nl waar de workshops van TAART & kUNST plaatsvinden zorgde voor heerlijke cup-a-soupjes terwijl er voor iedereen ook een doosje met diverse lekkernijen klaarstond…. “het nieuwe concept” van TAART & kUNST wat nog steeds niet gelanceerd is, omdat het nog niet “klaar” is…. maar wordt vervolgd 😉

We liepen iets uit, waardoor we helaas niet echt meer tijd hadden voor het &kUNST stukje, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en kijk nu alweer uit naar de eerstvolgende workshop. Kijk voor meer informatie over workshops op de pagina workshops

workshop basisTAARTworkshop basisTAARTresultaat workshop basisTAARTresultaten workshop basisTAART

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: