Geen lente? Toch lente!

Op zaterdag 21 april staat TAART & kUNST op de Lentefair in Dianthus te Nieuwerkerk aan den IJssel.  “Tis helemaal geen lente”, hoor ik je mopperen…. maar toch vieren wij de lente, gelukkig is het binnen…. dus laat het herfstweer je niet weghouden van deze geweldige middag. Leuke demo’s en miniworkshops van diverse bedrijven en natuurlijk stands waar je lekker kunt snuffelen en leuke spulletjes kunt kopen. TAART & kUNST neemt bijna de hele webwinkel mee en sommige dingen zijn extra voordelig geprijsd speciaal voor deze fair!

Voor de eerste 40 bezoekers staat er zelfs een goodiebag klaar, dat is toch helemaal leuk?!!?!?! Uiteraard heeft TAART & kUNST er ook een leuke goody in gedaan….

Ook zal morgen eindelijk “het nieuwe concept” te zien zijn, maar het heeft nog geen naam…… daar heb ik wat hulp bij nodig! Kom dus langs en verzin een naam voor het nu nog naamloze concept en mocht jij de naam verzinnen die we ook gaan gebruiken, dan win je twee sets van deze heerlijke lekkernijen!

lentefair nieuwerkerk aan den ijssel dianthus 21 april 2012lentefair nieuwerkerk aan den ijssel dianthus 21 april 2012

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.