Nieuw: CakeXclusive marsepein!!!

TAART & kUNST heeft een overheerlijke marsepein in het assortiment, een ongelofelijk makkelijk te verwerken 1:3 marsepein in heel veel leuke kleuren… en er komt nog meer! Ook blanke marsepein en misschien binnenkort ook fondant….

Natuurlijk hebben we de CakeXclusive marsepein uitgebreid getest voordat het in de webwinkel kwam en soms gebruik ik het nog steeds, als ik wat haast heb en geen zin om marsepein te kleuren…. en om te laten zien dat je er behalve bekleden ook prima mee kunt boetseren, hieronder wat voorbeelden waarbij ik de CakeXclusive marsepein heb gebruikt.

Zelf aan de slag met deze marsepein? Ga dan gauw naar de webwinkel van TAART & kUNST!

bumba taartteigetje taart tigger

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.