Nog wat taarten….

Omdat ik zo weinig hebt geblogd de laatste tijd is het showen van de taarten er ook enigszins bij ingeschoten, maar natuurlijk wordt er wel heel veel gemaakt… allemaal leuke taarten, echt ontzettend leuke opdrachten allemaal…..

Hieronder zomaar een greep uit de vele baksels….

vintage taartzakelijke taart xlnn's corporate cakemega mindy / harry potter stapeltaart rotterdam nesselande TAART & kUNSTteletubbies stapeltaartmy little pony taartbumba taart rotterdam nesselande studio 100dolfijnen taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.