van lievelingsknuffel tot boze vogel

Ik krijg heel veel aanvragen voor kindertaarten….. en natuurlijk komen bepaalde thema’s vaker terug, maar toch is het wel heel erg leuk om te zien hoe verschillend de onderwerpen soms kunnen zijn. De ene dag ben je met “angry birds” bezig en de andere dag ben je een lievelingsknuffeltje aan het namaken van marsepein.

Ook leuk om te zien hoe verschillende leeftijden vragen om verschillende thema’s, Paul Frank vs Bumba of Woezel en Pip vs Skylanders of wat dacht je van Hello Kitty vs Topmodel….. zo leuk al die variatie!

Het meppertje is vooral in trek bij de kleintjes… 1 of 2 jaar en dan een echte eigen taartje, dat is natuurlijk super. Ook fijn voor de ouders, want mooie foto’s van handen en snuitjes in de taart, maar toch zelf van de “grote” taart kunnen eten zonder dat deze vies geworden is 😉

Soms is het meppertje een miniatuur van de “grote” taart, soms is het iets heel anders wat bij het thema past. Maar in plaats van een meppertje wordt er ook regelmatig gevraagd om cupcakes in hetzelfde thema, ook leuk als er veel kindjes op visite komen, lekker makkelijk uitdelen. Cakepops zijn natuurlijk minstens zo leuk om uit te delen, een echte lolly maar dan van cake…. hmmmm!

En heb je zelf een idee voor een taart en weet je niet of het uitvoerbaar is? Vraag het gewoon, want ik zeg altijd “alles kan”. Niet altijd natuurlijk, maar het is wel mijn streven 😉

nijntje cupcakeshello kitty stapeltaartkussen taartje met tiara van royal icingprinsessentaartcakepopsspiderman taartieniemini taartpaul frank taarttaart met favoriete knuffelmega mindy / harry potter stapeltaart rotterdam nesselande TAART & kUNST

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.