En dat was de zomerstop….

De afgelopen weken was het rustig, ook op de website. Grootse plannen om tijdens onze ruim vier weken durende zomerstop de website helemaal bij te werken zijn niet gelukt….

Vooral omdat we vier weken lang in een heerlijk lief piepklein dorpje op Rhodos verbleven waar onze mobiele internetverbinding behoorlijk wat moeite mee had. Op het dakterras ging het redelijk, maar een groot deel van de dag was het daar toch te warm om te zitten. Met temperaturen boven de 40 graden was het dus geen doen om te “werken”.

Maar natuurlijk hebben we niet stilgezeten. We hebben ontzettend genoten van “ons” prachtige eiland en ruim 1500 km rondgereden op weer nieuw ontdekte wegen en nieuwe wegen naar mooie stranden, bijzondere uitzichten en heerlijke bostavernes…. We hebben veel gezien, van dode (bijzondere) dieren tot een heftige bosbrand vlakbij ons dorp. We hebben heel hete dagen gehad, we hebben twee dagen regen met onweer en bliksem gehad, maar door de airco in ons huis was alles prima uit te houden. De stad was weer prachtig, maar ook dorpjes waar we nog niet eerder zijn geweest waren schattig, het was kortom, een zeer geslaagde vakantie!

Maar we hebben ook nagedacht over de toekomst van TAART & kUNST, veel leuke nieuwe ideeen, nieuwe combinaties uitgedacht én uitgeprobeerd, want natuurlijk heb ik gebakken (cupcakes, broodjes etc), er is een nieuwe folder in de maak, er komen ansichtkaarten en…. we zijn toch wel aan een grotere ruimte toe dus we zijn flink aan het rondkijken, gelukkig doet internet het hier wel gewoon ;-). Het gaat weer een spannend jaar worden, we gaan er keihard tegenaan, tot de volgende zomerstop!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: