Politie +

Ik mocht weer “aan de bak” voor de politie. Dit keer een taart voor het 7500ste lid van “Politie+” , ik weet niet precies wat het is, maar ik kreeg dit keer geheel de vrije hand. Waar de taarten vorige keren strak moesten zijn en vooral wit, mocht ik hier zelf weten hoe en wat… als de meegestuurde logo’s er maar op kwamen.

Ik heb de hele taart met de airbrush gespoten in een soort bronskleur die volgens mij het dichtste bij de kleur komt die ook in de politielogo’s zit. Verder gewoon lekker los met verschillende kleuren blauw.

De taart is gevuld met lemoncurd en citroencreme, lekker fris, want het was een warme dag, na de lunch hebben we hem bezorgd bij het Stadhuisplein.

politie + rotterdam rijnmondpolitie + rotterdam rijnmond

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.