Nieuw! Spoony in the spotlight!

Omdat we zelf de spoonies zoooo ontzettend leuk vinden, zetten we er elke maand eentje “in de spotlight”. Deze is dan ook extra voordelig te bestellen, vijf euro per vier stuks. Elke maand een andere smaakbeleving, natuurlijk ook wel een beetje met de seizoenen mee.

De maand augustus staat de Turkish Delight in de spotlight, een frisse zomerse spoony met lemoncurd, cake en rozengelei met pistachenootjes. Volgende maand een heerlijk Italiaans kaasplankje, met lambruscogelei, gorgonzolacreme en stevige noten.

Bij elke taartbestelling krijg je sowieso twee spoonies van de maand gratis!!!!

 

En wat is een spoony ook alweer? Een klein gebakje in een glaasje, dat lekker makkelijk kunt uitlepelen, je hebt dus wel gebak, maar je hoeft niet op zoek naar bordjes en vorkjes! Zelfs het lepeltje zit er al voor je bij….

italiaans kaasplankje spoony

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: