Spongebob!!!!!!!!

Oh ik vind hem nog steeds zoooooo leuk om te maken! En ik vind gewoon een rechtopzittende Bob ook zoveel leuker dan zo’n liggende… hoe vaak zie je hem nou liggen? Nou ok, ik heb het programma weleens gezien en idd, hij ligt regelmatig…. maar toch, ik vind het sprekender als ie je gewoon aankijkt…. natuurlijk is het een uitdaging om een staande Spongebob te maken… wie weet komt dat ooit, maar dan moet je met van die Cakeboss achtige houtsnijwerken aan de slag om het stevig overeind te houden. Hmmm, denk niet dat ik daar veel zin in heb (lees: geduld voor heb). 😉

Deze Bob is gevuld met een chocoladeganache en het recept van de cake is het wat stevigere duchesse, zo blijft Bob ook lekker in vorm…

spongebob taartspongebob taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.