Stoere knapen…

Ik mag vaak heel zoete lieve meisjestaarten maken, maar ik vind het ook wel heel erg leuk om stoere jongenstaarten te maken! Sten van zes jaar was heel duidelijk in zijn wensen…. hij wilde graag een taart met een prinses, die in een toren zit en een draak die de prinses wil aanvallen en een ridder die dan de prinses komt redden. Mooi verhaal, leuk ook om in een taart te verwerken, ben gek op taarten die een verhaal vertellen! Voordat hij zijn taart ging aansnijden kon hij zijn eigen sprookje eerst vertellen, leuk!

Maar brandweermannen zijn ook stoer, dat vindt Daan ook, hij wilde graag een stoere brandweertaart. Thycho van vijf jaar wist het ook, hij wilde een smurfenhuis! Gelukkig zijn smurfenhuisjes geen saaie rijtjeshuizen, smurfen wonen namelijk in paddestoelen! Zo leuk! Ik zou zelf ook wel in een smurfenhuisje willen wonen…. 😉

Luca is echt superstoer, die wilde graag een taart met dino’s! Maar er zijn natuurlijk ook hele jonge stoere knaapjes die een taart willen, Bert en Ernie, Bumba en Woezel en Pip zijn dan toch best heel stoer 😉 En voor de echte grote stoere knapen is er natuurlijk de favoriete voetbalclub of een computerspel!!!! Kortom, we maken niet alleen maar roze, lieve meidentaarten, maar ook heule stoere jongenstaarten!!!!

bumba taartbumba taartdraak / kasteel / prinses taartdraak / kasteel / prinses taartbrandweer auto taartbrandweer auto taartsmurfen paddenstoel huisje taartsmurfen paddenstoel huisje taartbert en ernie sesamstraat vormen taartbert en ernie sesamstraat vormen taartdinosaurus taartdinosaurus taartwoezel en pip piraten taartwoezel en pip piraten taartskylander taartfeyenoord taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.