webshop op de schop

dat klinkt lekker…. 😉 Op dit moment zijn we druk bezig om de voorraad bij te werken, ik pik zelf nog weleens iets uit de voorraad en we willen natuurlijk alles netjes up-to-date hebben voor 1 oktober…. waarom? Omdat dat dan de btw op luxe artikelen van 19 naar 21 procent gaat. Nou… lekker belangrijk, want daar merken jullie dus helemaal niks van voorlopig! De prijzen worden in 2012 nog niet verhoogd! Daar kun je dus van profiteren….

 

Maar het wordt nog leuker, want we gaan de laatste drie maanden van dit jaar knallen met leuke aanbiedingen, kortingsacties op het hele assortiment en mega uitverkoop op een aantal artikelen. Plaats maken voor leuke nieuwe dingen. Dáár kun je dus echt van profiteren!

 

Hou deze website in de gaten, maar ook onze facebookpagina en twitter, want het kan zijn dat we een speciale twittercode hebben, of dat er een actie alleen via facebook loopt….. maar hoe dan ook, het wordt inslaan de komende maanden!

 

BTW OMHOOG, PRIJZEN OMLAAG!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: