zeg het met bloemen!

Ik ben echt helemaal gek op bloemen…. maar dan zelfgemaakte bloemen van gumpaste of fondant! Het is een rustgevend, bijna therapeutisch werkje (als je tenminste geen deadline hebt die al zo dichtbij is dat je hem al kunt horen woesjen). Heerlijk, blaadje voor blaadje op maat maken, nerfjes geven, kleurtje geven, alles bij elkaar binden en dan de volgende bloem….. daarna natuurlijk nog bijpassend groen, en dan alles zo bij elkaar binden dat het klopt. Heerlijk!

 

Ik heb voor diverse bruidstaarten al bloemwerk mogen doen, zoals calla’s, ranonkels en natuurlijk rozen. Maar ook op andere uitgebreide taarten vonden bloemen een plekje. Bauhinia’s, jasmijn, klimop, roosjes en frangipani.

Als best veel verschillende bloemen dus, maar er zijn er nog zooooooo veel meer die ik graag wil uitproberen, de siererwt staat nog op mijn lijstje, maar ook de bloemen en vruchten van de klimop, helleborus en nog veel meer…..

Vaak denken bruidsparen dat bloemwerk saai en ouderwets is, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn! Je hebt toch ook een bruidsboeket, daarvoor kies je bloemen die je zelf mooi vindt, vaak kunnen deze bloemen ook heel prima van gumpaste of fondant gemaakt worden, op die manier krijg je een mooie eenheid op je trouwdag, je bruidstaart past gewoon helemaal in het geheel!

Niet trouwen, maar wel mooie bloemen? Kan natuurlijk best…. als je van tropische bloemen houdt kun je op een aparte taart al een heel mooi effect krijgen, net even anders dan anders en heel persoonlijk!

bruidstaart in donkerbruin met glimmer (airbrush) en gumpaste bloemwerkbruidstaart in donkerbruin met glimmer (airbrush) en gumpaste bloemwerkvogelkooi stapeltaart met gumpaste bloemwerkvogelkooi stapeltaart met gumpaste bloemwerkvogelkooi stapeltaart met gumpaste bloemwerkbuddha taart met gumpaste bloemwerkbuddha taart met gumpaste bloemwerkbuddha taart met gumpaste bloemwerkbuddha taart met gumpaste bloemwerkbruidstaart met gumpaste calla'sbruidstaart met gumpaste calla'sverjaardagstaart in bruidstaart stijl met schoentje en hibiscusbruidstaart kadodozen met pioenroos van fondant

2 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.