Ansichtkaarten zijn binnen!

Anke Landweer van www.Ki-Mono.nl heeft een set prachtige en vooral leuke ansichtkaarten voor ons gemaakt. Veel leuker dan visitekaartjes, grappiger dan een flyer en natuurlijk nog praktisch ook, want het zijn échte kaarten, dus je kunt ze gewoon versturen! Vier leuke kaarten en bij elke bestelling doen we er eentje voor je bij, misschien dat ze ook nog in de webwinkel terechtkomen, als setje, want ze zijn natuurlijk té leuk!

Het ontwerp hebben we onbezorgd aan Anke kunnen overlaten, want ze maakt al lang geweldige kaarten voor Boomerang, je weet wel, die gratis kaarten die je bij de bioscoop kunt meenemen en die altijd zo grappig en soms ook best “stout” zijn…. maar ook maakt ze prachtige reisdagboeken, kan ze je hele huisstijl verzorgen, advertenties, stukken voor periodieken en nog veel meer! Aanrader dus!

 

4 gedachten over “Ansichtkaarten zijn binnen!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: