Heart of the Ocean, Titanic taart

Lizzy is helemaal gek van de film Titanic. Moeder vond het daarom een geweldig idee om haar te verrassen met een Titanic taart. Wel iets met het sierraad erop, the Heart of the Ocean. Verder mocht ik me uitleven, en dat is natuurlijk altijd het leukste! Ik wilde toch “iets” van de Titanic zelf erop, dus een beetje vergane patrijspoort waaruit het water “spuit”, natuurlijk allemaal van cake, gevuld met jam en banketbakkersroom.

Het leuke was dat Lizzy van niks wist…. toen ze hier voor de deur parkeerden en onze naam op de auto en de ruiten zag kreeg ze natuurlijk al een vermoeden. Ze was blij verrast en moeder ook, erg leuk! Nog bijzonderder is het dat de oma van Lizzy is geboren op de dag dat de Titanic zonk!!!!

titanic heart of the ocean taarttitanic heart of the ocean taarttitanic heart of the ocean taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.