Bruidsproeverij

In de winter zijn er ook best veel trouwerijen, en waar trouwerijen zijn, daar zijn ook bruidstaarten….. de meeste aanstaande paren die de bruidstaart door mij willen laten maken boeken eerst een bruidsproeverij.

Ikzelf vind dat ook erg fijn, want zo kan ik laten zien en proeven wat er aan mogelijkheden is, krijg ik een beeld van het bruidspaar en hun wensen én kunnen we samen het ontwerp maken van de bruidstaart, want er zijn zoveel mogelijkheden en natuurlijk wil elk bruidspaar een unieke taart, maar vooral ook helemaal zoals ze het zelf willen!

Voor de proeverij dek ik de tafel met (natuurlijk alcoholvrije) bubbels, twee of drie minitaartjes, spoonies of cupcakes en een aantal lepeltjes met ganaches en cremetjes om zo te proeven. Op deze manier kun je combinaties proeven, maar ook de aparte smaken zoals de witte chocoladeganache met chilivlokjes, die zo lekker is met lemoncurd. Ook de bekleding van de bruidstaart is belangrijk, niet iedereen houdt van marsepein, maar fondant heeft weer geen “bite”…. ik zorg altijd dat 1 van de minitaartjes is bekleed met marsepein (van een heel hoge kwaliteit) en eentje met marsefond, dat is een combinatie van marsepein en fondant zodat je wel de “bite” hebt van de marsepein, maar niet die heel sterke smaak.

Ondertussen kunnen we in de computer op zoek naar inspiratie, of in de boeken die altijd op tafel liggen, maar soms nemen bruidsparen een dossier mee met complete inspiratiepagina’s, ook heeeel leuk!

Niet alles op? Dat is helemaaaaal niet erg, want je krijgt natuurlijk een doosje mee met de “leftovers” 😉 Voor de kosten hoef je het niet te laten, want de 20 euro die je hebt betaald voor de proeverij, krijg je weer terug bij een definitieve bestelling van je bruidstaart!

bruidsproeverij TAART & kUNST

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: