Herfstboeketje op je bruidstaart

Het is er weer voor…. herfstbloemen…. dit bruidspaar wilde dolgraag bloemwerk dat zo “echt” mogelijk leek. En is ben echt gék op bloemwerk! Dus daar had ik al wel zin in. In ieder geval moesten er oranje/roest kleurige rozen op, hypericum (die besjes) en de rest wisten ze zelf pas vrij laat, dus ik mocht zelf kiezen wat er mooi bij zou passen. Ik vond klimop (met besjes) er mooi bij en bij een paar rozen nog wat blad…. verder gewoon lekker veel grote open klimrozen….

Het bruidspaar “heeft iets” met beestjes en daarom moesten er ook nog beestjes enigszins subtiel maar wel zichtbaar verwerkt worden op de taart. Ik heb gekozen uit een hele serie foto’s die ik doorgestuurd kreeg voor een kevertje en een rupsje….

Een aantal opa’s en oma’s konden vanwege hun gezondheid niet aanwezig zijn op de bruiloft zelf. Het bruidspaar zou de volgende dag bij ze langsgaan met een restje taart…. samen bedachten we dat het misschien wel heel bijzonder zou zijn om een heus minibruidstaartje mee te nemen…. en zo gingen we met de TAART & kUNST mobiel naar Hoornaar om een bruidstaart en drie minitaartjes te bezorgen….

Later kreeg ik van het bruidspaar nog een hartverwarmend mailtje om me te bedanken, zo lief! Annette en Peter, van harte gefeliciteerd!!!!!

herfst bloemen / rozen bruidstaartherfst bloemen / rozen bruidstaartherfst bloemen / rozen bruidstaartherfst bloemen / rozen bruidstaart

herfst bloemen / rozen bruidstaart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.