Halloween Sugar & Spice table

Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Een wat???? Ja, geen sweet table dus, want op deze tafel staan ook een heleboel hartige en gezonde hapjes…. maar wel allemaal in Halloween thema en met een kleurenschema in zwart, rood en oranje. Erg leuk om te doen, vooral het bij elkaar zoeken van flessen drinken… juiste kleur dop, juiste kleur drinken…. gelukkig nog een paar heel toepasselijke blikjes ook… want ook alcoholische versnaperingen ontbreken niet op deze tafel… een heel volwassen tafel dus!

Aan de kindjes is ook gedacht, popcorn, chips en toch ook heus wel wat snoep! Stroopsoldaatjes, dropsoldaatjes, verschillende soorten drop (ook échte duimdrop!) dus bijna een oud-hollands snoepwinkeltje haha.

De cupcakes waren chocolate mud cupcakes met een toefje van zachte vanillemeringue, bewerkt met de creme brulee brander en met wat druppels vanille balsamico…. De “spookjes” zijn pavlovaschuimpjes uit de oven, nog heerlijk “zacht” van binnen…. zo’n beetje taai zeg maar… lekker!

Ik had plannen voor mooi versierde caramelappeltjes met zoethout erin, maar dat is er niet van gekomen, volgend jaar dan maar 😉

Wil je ook zo’n mooie tafel? Dat kan hoor, vraag gerust naar de mogelijkheden, want die zijn oneindig… kleuren, thema, “sweet” of ook zo’n “sugar & spice”, alles kan!

Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)Halloween "Sugar & Spice table" (geen Sweet Table)

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.