Babyshower of kraamfeest?

In verwachting? Of bevallen van een wolk van een baby? Dat moet gevierd worden! Een babyshower is pas echt compleet met speciale cupcakes of een mooie taart. Of dat nou in een bepaalde stijl is, naar aanleiding van een geboortekaartje of gewoon zomaar leuk…. alles kan! Weten je gasten nog niet of de baby een jongen of een meisje wordt en wil je dat graag tijdens de babyshower onthullen? Denk dan aan een gender reveal cake, dat is een lekkere taart die neutraal van kleur versierd is, bijvoorbeeld geel, groen of gewoon allerlei kleurtjes, maar bij het aansnijden wordt duidelijk welk geslacht je kindje heeft, want de cake en de vulling zijn blauw of roze gekleurd, wat een verrassing! Een originele manier dus om je bezoek op de hoogte te brengen!

Cupcakes of spoonies zijn natuurlijk ook lekker en vooral makkelijk, cupcakes kunnen ook nog eens bijzonder versierd worden.

Is je kindje geboren en wil je niet continu kraamvisite over de vloer? Dan organiseer je een kraamfeest! Daar hoort natuurlijk ook wat lekkers bij en dat kan van alles zijn, een sweet table, cupcakes of toch ook een mooie en lekkere taart….

Kortom, vier het leven en bestel je lekkernijen bij TAART & kUNST!

kraamtaart baby, meisjegeboortekaartje taartgeboortekaartje taart met bijpassend meppertje rotterdam nesselandebabyshower cupcakesbabyshower cupcakesbabyshower cupcakesbabyshower cupcakesbabyshower cupcakes

babyshower taartbabyshower taartzwangerschap babyshower belly taartbabyshowertaartbabyshower taart

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.