Sweet table

Mijn schoolvriendinnetje (al zo’n beetje 30 jaar!!!!) vierde onlangs haar 12 1/2 jarig huwelijksjubileum en natuurlijk hoorde daar wat lekkers bij… ik mocht helemaal losgaan, maar ik moest wel uitgaan van de kleuren van de uitnodiging. Geen ramp, want dat waren mooie roze en bruine kleuren… daar kun je dus wel wat mee…
Ik wilde in ieder geval cupcakes en spoonies, maar ook iets “anders”, ik heb minicharlottes gemaakt, die vind ik zo romantisch en dus heel geschikt voor deze gelegenheid. Ook een beetje styling in deze gezellige sfeer maakt het net even wat meer “af”. Het leuke was natuurlijk dat ik zelf mocht blijven…. leuk om iedereen enthousiast te zien bij al dat lekkers, en ook leuk om zelf te snoepen….

Lieve Ron en Sandra, van harte gefeliciteerd met jullie jubileum en op naar het volgende feestje!!!!

sweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileumsweet table 12 1/2 jarig huwelijksjubileum

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.