An English table ;-)

Bij Shell vierden ze vorige week een gezellig feestje… UK-Day… daar hoorde natuurlijk ook wat lekkers bij. Een high-tea met een twist, nou daar kon ik wel wat mee. Chocolade theekopjes gevuld met een rozen/viooltjes-thee-met-honing-gelei bijvoorbeeld… of chocoladecakejes met noten en Guinness bier, spoonies met lemoncurd en witte chocolade (met vlokjes chili) en cupcakes met bacon!
Natuurlijk ontbrak het engels drop niet, drie kilo was eigenlijk te weinig haha… nog lekkere chocolade/munt/groene thee sticks en zoals ik zelf ooit in Shepperton leerde… ruim begeleiden met saaie naturelchips!

Alles een beetje opgeleukt met lintjes, vlaggenlijn, bloemetjes en kaartjes, maar de locatie en de daar aanwezige “props” maakten het echt helemaal af!

sweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shellsweet table UK-day bij Shell

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.