Feestelijke spoonies!

We hadden al beloofd dat er een extra gezellige feestdagen spoony zou komen! Gisteren op de valreep nog een Sinterklaas spoony bedacht…. alleen nog deze week, daarna gaan we over op een extra extra éxtra gezellige spoony!

De Sinterklaas spoony is gevuld met zachte witte chocoladeganache, cake met stukjes pure chocolade en een toef van kruidnootjestruffel…. beetje strooigoed erbij en je hebt weer eens wat anders dan een banketletter…. we noemen het niet voor niets het “heerlijk avondje” 😉  De Sinterklaas spoony kun je nu nog bestellen, een set van 4 stuks voor 5 euro. Deze spoonies kunnen ook worden verzonden, bestel je drie sets of meer dan betalen wij de verzendkosten!

IMGP6025 (685x685)

IMGP6042 (685x685)

Dan hebben we nog een extra luxe spoony…. in een extra feestelijk glas! Gevuld met gewürztraminergelei, verse cranberrycompote en een luchtige witte chocoladeganache met lemoncurd…. een lekker frisse, maar ook zoete en dus ook best wel traditionele spoony! Deze kun je bestellen voor 2 euro per stuk, ze gaan dus niet per set, dus tel gauw na hoeveel visite je krijgt en plaats je bestelling… deze spoony is helaas niet te versturen (of echt helemaal op eigen risico zonder ook maar enige garantie dat het netjes overkomt, hahaha).

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: