Een bijzondere taart.

Een klant die al vaker een taart heeft besteld belde toen ze een tijdje terug een bijzondere taart voor haar dochter wilde bestellen uit het ziekenhuis op om de taart te bespreken en later om te bedanken. Het ging niet goed met haar, ze was erg ziek en mocht zelf niet eens eten van de taart. Echt een bijzonder lieve vrouw, ze was eerder al wel hier geweest om een taart op te halen voor haar zoon.

 

Nu belde haar dochter, ze wilde een taart voor haar moeder bestellen, ik dacht dus dat het weer wat beter ging. Ik begreep dat dat helaas niet zo is, ze is nu in een hospice in de laatste fase van haar ziekte. Maar ze wilde heel graag nog een keer zo’n taart proeven en natuurlijk wilde haar gezin deze wens wel in vervulling laten gaan.

 

En zo werd er een taart besteld…. een roze kadodoos met witte strik…. ik heb er zelf nog een behoorlijke portie ziel en zaligheid ingestopt… wat mooi om dit te MOGEN doen! Lieve Anita, man en kinderen, ik wens jullie heel veel sterkte toe de komende tijd!!!!

kadodoos taart met suikerbloemwerkkadodoos taart met suikerbloemwerk

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.