Lekker lepeltje lepeltje!

In deze koude wintertijd gaat er niets boven gezelligheid! En natuurlijk zijn de feestdagen het uitgelezen moment om elkaar te laten weten dat je om elkaar geeft. En hoe kan dat nou beter met iets lekkers?

En daarom hebben we, naast de “sticky bacon” spoony, een extra luxe en gezellige spoony, met gewürztraminergelei, huisgemaakte cranberrycompote en een heerlijke witte chocoladeganache met lemoncurd. De gelei is van “de jam van mijn tante”, echt ontzettend lekker!

Bovendien kun je bij TAART & kUNST ook tijdens de feestdagen terecht om je lekkere bestelling op te halen, op 1e kerstdag ben je welkom tot 14:00 uur en op oudjaarsdag ook tot 14:00 uur. Op 23 december staan we op de Swan Market en je kunt daar ook je bestelling afhalen, als je dat even doorgeeft… Op 24 december gaan we zelf even gezellig doen, net als op de 26 december en 1 januari….

WP_001152 (684x685)

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.