De zwarte spiderman

Voordat ik de aanvraag kreeg voor deze taart wist ik echt niet van het bestaan van een zwarte spiderman af…. vergeef me! Ik heb echt moeten googlen en idd…. er ís een zwarte spiderman! Ik heb me niet verdiept in het hoe en waarom enzo….. maar ik vond het wel heel apart….

Ik heb in deze taart het zwart extra laten spreken door de hele bovenste laag met zwarte marsefond te bekleden en er zwart/witte prints tegenaan te plakken. De onderste laag is wel weer “spidermanblauw” met de bekende flatgebouwen erop…. in het zwart ook weer….

De taart is gevuld met jam en verse banketbakkersroom.

spiderman stapeltaart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.