Whoville

Toen ik voor het kerstdiner voor twee van de drie klassen van onze kids de kersttaarten “mocht” gaan maken wilde ik The Grinch als inspiratie gebruiken…. dat verhaal van dr Seuss… over Whoville…. ken je het niet? Dan moet je eens de film kijken…. die is geweldig….

maar enniehoe….. ik wilde  dus “iets”…. en die huisjes leken me zo leuk… beetje eigen draai eraan gegeven en schetsen gemaakt tot ik tevreden was….

En zo gingen we naar school…. het was best nog een eind lopen en in school moest zo nodig een vader even passeren en stootte nogal hard tegen mij en de doos aan en helaas was de taart daardoor toch wat instabiel geworden. Maar hij stond in de klas en iedereen kon ervan genieten. Later vertelde dochterlief dat de taart toch omgevallen was…. balen…. maar hij was er niet minder lekker om natuurlijk….

whoville kerst taart / the grinch / dr seuss

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.