Mickey en Minnie

Norine en Younes zijn allebei midden in de feestdagen jarig, dat is lastig een verjaardagsfeestje plannen. Dit jaar is het dan ook voor het eerst dat het écht gevierd wordt. En dus mogen ze allebei een eigen taart, maar het moet wel een beetje bij elkaar passen…. thema Mickey en Minnie leent zich natuurlijk super voor twee bij elkaar passende taarten….

De vulling mocht van alles zijn, maar geen chipolatapudding 😉 Drie combinaties bedacht…. eentje met kersenjam/kruidige chocoladeganache, eentje met kersenvlaaivulling/witte chocolemonganache en eentje met aardbeienjam en meringuecreme….

mickey-mouse-taart minnie-mouse-taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.