De áller áller laatste!!!!!!!

De laatste taart van het jaar…. na een hele bijzondere Titanic taart voor de ene dochter, moest er voor de andere dochter natuurlijk iets bijzonders op tafel komen….. Na veel nadenken over het thema kwam moeders op het China Light Festival…. en verder carte blanche…. oh zo leuk! Maar ook best moeilijk, veel googlen, veel nadenken….  en uiteindelijk een schets op papier kunnen zetten waar ik blij mee was…. de uitwerking was ontzettend leuk, ik heb er lekker aan kunnen freubelen en schaduwen aan kunnen brengen met kwast en dust….

Om het toch wel echt een meisjesachtige taart te maken heb ik voor het bekleden van de drum gekozen voor felroze marsepein, zodat het lekker afsteekt tegen de verder toch wat sombere “chinese tempel”….

china-lights-festival-taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: