Kalenders van Pixum, mooi het nieuwe jaar in!

index

Een tijdje terug mocht ik weer testen voor Pixum. Dit keer een kalender, voor het budget dat ik kreeg heb ik gekozen voor twee kalenders, een jaarkalender 2013 en een verjaardagskalender.

Ik moest de software weer opnieuw installeren, omdat ik vanaf een andere laptop werkte, maar dat gaat snel en moeiteloos. De meeste moeite had ik met het kiezen van de foto’s, maar dat is natuurlijk een luxeprobleem 😉

De verjaardagskalender was een beetje verwarrend, ik heb flink alle soorten kalenders doorgespit, maar kon er maar 1 ontwerp van vinden, dus eigenlijk geen keus, een langwerpige kalender, helemaal prima… ik moest wel de startmaand kiezen wat ik dan weer een beetje verwarrend vond…

Het uploaden van de foto’s was een probleem, ik heb letterlijk een half uur gewacht terwijl er niks gebeurde. Misschien kwam het omdat ik niet was ingelogd, toen ik dat wilde doen kwam ik erachter dat (natuurlijk) mijn wachtwoord vergeten was, door het opnieuw opvragen van mijn wachtwoord moest ik de pagina verlaten, beetje jammer…. gelukkig was ik nog niet heel ver en kon ik na het invoeren van het wachtwoord weer aan de slag en lukte het uploaden van de foto’s ook prima.

Ik heb ook gekozen voor een grote jaarkalender, hiervoor zijn ontzettend veel keuzes en allemaal even mooi. Ik heb gekozen voor een eenvoudig ontwerp, een bijna paginagrote foto en een klein fotootje onderaan met onderaan ook de dagen van de maand.

Bij de “tekst” is het even opletten (bij design) want de voorbeeldjes zijn erg klein en zo zie je het snel over het hoofd waardoor je misschien geen tekst hebt of een standaardtekst laat staan.

Het doorsturen ging prima en het wachten op de kalenders duurde niet lang. Ze werden al snel keurig netjes verpakt bezorgd en na het uitpakken was ik heel blij met het resultaat, prachtige kalenders en de foto’s kwamen heel mooi over!

Wil je zelf ook zo’n mooie kalender ontwerpen? Ga dan naar http://www.pixum.nl/kalender-maken.html en ga zelf snel aan de slag!

pixum verjaardagskalender 13 10 pixum verjaardagskalender 13 25 pixum verjaardagskalender

????) ?????????? ??????????????????????? ??????????????! WP_001348 WP_001349

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: