Even stilgezeten….

Het is stil geweest hier…. dat komt omdat op 7 januari heel plotseling mijn schoonvader overleed. Omdat mijn schoonmoeder zwaar Alzheimerpatiënt is nog gewoon (nou ja…) thuiswoonde kwam er ineens een heleboel op ons af. De crematie van mijn schoonvader en de zorg voor schoonmoeder. Inmiddels is zij verhuisd naar een geweldig psychogeriatrisch centrum, maar er moet nog een heleboel geregeld worden.

Daarom hebben we de hele maand januari even “taartpauze” gehouden. Nu zachtjes aan weer beginnen, want Valentijnsdag staat voor de deur en voor februari hebben we natuurlijk ook weer een lekkere spoony in gedachten….

Wel heb ik begin januari nog een taart voor de man van een vriendin gemaakt en ik heb als bedankje (en vooral als therapie) een taart gemaakt voor het uitvaartcentrum waar we zo warm werden ontvangen en waar we zoveel hulp hebben gekregen (en nog!).

De komende tijd gaan we wel weer “aan de bak”, maar we houden wel flink wat gaten in de agenda voor onszelf en voor alles wat er nog op ons af gaat komen…

betonmixerkist-met-bloemen

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: