Carnavalesque

Ik mocht weer een keertje boobies maken…. en eerlijk is eerlijk, die vind ik toch zoooooooo leuk om te doen! Het mocht sexy zijn, dus best een beetje bloot, toch durf ik hem wel te laten zien, want het valt toch best mee? Met carnaval in het achterhoofd ging ik met deze boobs aan de slag, ik wilde eens iets anders dan rood met zwart, dus gekozen voor kleurtjes…. met een klein grapje zodat het toch sexy werd…. oeps, strikje los… de vraag is alleen, was het strikje NOG los…. of AL los???!?!?!?!

Dat mogen jullie zelf verder bedenken…… 😉

carnavalesque-boobies

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.