TAART & kUNST in de Libelle!

Deze week ligt er weer een lekker dikke Libelle in de winkel, er zit namelijk weer een Nieuwscafe krant in. En wat is daar nou zo leuk aan…. nou…. ik sta erin! Met een piepklein interviewtje maar wél met een foto…. mét spoonies!!!!! Ontzettend trots natuurlijk, en inmiddels ook al een aantal hele leuke reacties! Het was ontzettend spannend, want ik wist het natuurlijk al een tijdje…. maar nu kan ik het uitgebreid van de daken schreeuwen: KOOP DE LIBELLE!!!!

Het was een hele leuke dag, in het Sanomagebouw… kleding uitzoeken (had ik zelf meegenomen hoor), lekker in de make-up (tot de nagels aan toe!) en daarna haartjes in de styling…. en toen met de styliste en de fotograaf bedacht dat de spoonies die ik had meegenomen (smeergeld, haha) toch wel erg leuk waren om op de foto erbij te zetten…. dus een dienblad gezocht bij de dames van de Viva (dacht ik) en aan de slag… juiste lichtinval zoeken, mooi plekje…. en “shooten” maar…. veel gelachen! De “echte” foto krijg ik als het goed is ook nog…. nu moeten jullie het nog maar even met onderstaand vaag plaatje doen, of je kijkt in je eigen exemplaar van de Libelle natuurlijk!!!

 

interview libelle

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.