love is called… my old piano…

Een huwelijksjubileumtaart….. iets met muziek en boeken….. mijn eerste gedachte was een stapel boeken met instrumenten… maar die piano bleef maar door mijn hoofd spoken. En zo werd het dus een piano! Zo kan het gaan met de taarten, tijdens het schetsen verzin ik gewoon iets compleet anders en ga ik een andere schets maken. En ik ben blij dat ik dat dit keer ook gedaan heb!

piano-met-boeken

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. katelini schreef:

    Reblogged this on Katelini.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.