pyamaparty

Dochterlief wilde graag een echt slaapfeestje, een pyamaparty, slumberparty, logeerpartijtje… en natuurlijk alleen voor meiden! Dus veel roze en bling bling. Het feest begon met champagne en taart, daarna mochten de meiden een doosje vullen van de sweet table. Met snoep en ander lekkers toen ze naar boven, slaapplek zoeken en in orde maken met de muziek op tien. Met de enorme kist met make up spullen wisten ze ook wel raad.

Ondertussen kon ik mooi de tafel weer normaal zetten, alle “sweets” tijdelijk opruimen en de tafel dekken voor een lekker laat avondje gourmetten, helemaal leuk natuurlijk! Toen de meiden naar boven gingen om zich om te kleden en klaar te maken voor de film de tafel weer afruimen en de salontafel vullen met popcorn en andere lekkere dingen, kussens en dekens op de grond en lekker een spannende film kijken. Toen de film was afgelopen stond er voor iedereen een flesje melk en een donut klaar, een zogenaamde “midnight snack”.

En toen was het toch echt tijd voor tanden poetsen en naar bed. Niet slapen natuurlijk, want dat is helemaaaaaaaaal niet de bedoeling van een slaapfeestje (dat moet je dan ook maar net weten!). Toch werd het uiteindelijk stil en sliepen de dames allemaal. Ik ging weer vroeg uit de veren, tafel dekken voor een gezellig ontbijt. Bacon met roerei uit de oven, pantoffelbroodjes, poffertjes en lekkere crueslispoonies en minivlaflipjes…. groot feest! Toen de meiden zich weer gingen aankleden en toch nog een beetje make up nodig hadden weer alles afgeruimd en weer een mini sweet table neergezet, daar konden ze weer lekker van snoepen en nog een doosje of zakje vullen voor thuis….

Het was een supergeslaagd feestje en heel erg gezellig! Volgend jaar weer…. 😉

IMGP6598 (685x685) pyama-party IMGP6627 (685x685) IMGP6624 (685x685) IMGP6620 (685x685) IMGP6605 (685x685) IMGP6596 (685x685) IMGP6591 (685x685) breakfast

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.