Hilton Rotterdam

Voor het Hilton Hotel in Rotterdam mochten we een taart maken, de general manager vierde zijn 50e verjaardag.

Er moest in elk geval de skyline van Rotterdam op komen en zelf kwamen ze met het idee van twee taarten, eentje in de vorm van een 5 en eentje… precies, in de vorm van een 0. Maar ik mocht zelf ook ideetjes aandragen en wat er bij mij meteen opkwam, was de 50 als “kunstwerk”, op een sokkel. Op die sokkel kon dan het logo van Hilton Rotterdam, want dat moest ook ergens verwerkt worden.

WP_002230

Gelukkig vonden ze dat ook een leuk idee, dus ik kon de order uitwerken… maar even later moest ik toch even mijn adem inhouden, het bleek dat iemand anders intern ook al een taart had besteld. Oei, foutje. Ik zag de bui al hangen, maar uiteindelijk mocht ik dan toch “aan de bak”.

Een aantal lekkere recepten voor de vullingen uitgekozen, maar wel in de traditionele smaken aardbei, vanille en chocolade.

Samen met mr TAARTenkUNST de taart bezorgd, wat een zoekpuzzel! Maar in principe zonder problemen gevonden, het hotel zelf is op dit moment flink in verbouwing en dat was goed te zien, maar het zal ongetwijfeld ontzettend mooi worden!

IMGP6891 (1000x669) IMGP6893 (685x459) IMGP6895 (459x685) IMGP6900 (685x459)

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.