een overzichtje

Soms lijkt het of we stilzitten en er geen taarten gemaakt worden hier. Maar eigenlijk is het best wel weer lekker druk. Zo druk, dat blogjes en foto’s plaatsen er vaak bij inschiet. Ik kan jullie voor de zoveelste keer beloven dat ik mijn leven zal beteren en regelmatiger zal bloggen, maar ik beloof niks haha. Ik ga natuurlijk wel mijn best doen!

Ik zal proberen wat meer achtergrondinformatie bij de taarten te geven, zoals ik in het blogje hiervoor heb gedaan met de bruidstaarten met bloemen. Omdat ik jullie toch wat recent werk wil laten zien en ik ernstig achter ga lopen als ik daar ook nog uitgebreid op inga, dus voor nu een foto overzichtje.

Natuurlijk mag je altijd reageren of een vraag stellen, leuk zelfs!

groetjes

10-jaar  cars  takel valentina-10

noc-kampioensbekersBLs0kEcCIAA_MrX.jpg large

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.