Een zware bevalling

IMGP7043 (461x685)

Voor verloskundigenpraktijk “Partera” in Zoetermeer mocht ik “aan de bak”. Ze bestaan 25 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Met taart! Graag vierkant, met de kleuren en logo van Partera, de kleuren en logo van Zoetermeer en ook moest het duidelijk over zwanger en baby’s gaan. Oh… en kleurrijk, vooral kleurrijk.

Die kleuren waren een uitdaging, bruin, roze, blauw en geel… die moesten er sowieso in. De uitnodiging was met veel oranje, dus dat moest er ook in…. wow…. uiteindelijk na veel schetsen toch gelukt om er een vrolijk geheel van te maken. In twee delen vervoerd en ter plaatse verder opgebouwd. Dat ging heel prima.

De taarten zijn gevuld met meringuecreme en stukjes framboos en perzik, lekker fris. Hier en daar stukjes gevriesdroogd fruit door de cake zelf, dus al met een een fruitig geheel. IMGP7034 (459x685)  IMGP7036 (685x471)IMGP7037 (459x685)

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.