Halloween! en andere herfstacties….

Tijdens onze zomerstop hebben we niet stilgezeten… we hebben recepten uitgeprobeerd en we hebben ideetjes uitgedacht. Een van die ideetjes was een seizoensflyer. Dus naast onze mooie drieluikfolder een eenvoudige flyer met de aanbiedingen van dat seizoen. Na onze zomerstop beginnen we met de herfst, deze flyer loopt tot en met Halloween. En zo waren wij in de zomer aan het werk aan een Halloween “cake in a jar”.

Het is een potje gevuld met amarenasaus (bloed!!!), oreomerenguecreme (beschimmelde aarde), chocolate mudcake (kleffe verse aarde) en een gedecoreerd vanillekoekje (grafsteen!). We noemen het een  “graveyard in a jar” en het ruikt lekkerder dan je zou denken hahaha. Je kunt ze tot en met Halloween bestellen voor €5 per stuk en uiteraard is het potje dan versierd met een lintje en een lepeltje. Lekker voor jezelf, of een anders dan anders kadootje.

Ook zijn we weer begonnen met de spoonies. Niet meer elke maand, maar ook per seizoen. Tot 31 oktober is de “Aunties Applepie spoonie” in de aanbieding, een set van vier stuks voor maar €5! Een heerlijke huisgemaakte appelgelei, een luchtige cake, kaneelcreme en stukjes gevriesdroogde appel en hazelnoutnougatine.

De flyer ligt bij de drukker en de papieren versie komt er dus binnenkort aan. Voor nu kunnen jullie hem hier vast bewonderen 😉

flyer

flyer-achterkant

groetjes

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.