cars taart stapel bliksem takel

Cars…. anders….

Gisteren mocht ik een Cars taart afleveren. Daar heb ik er natuurlijk al best een heleboel van gemaakt en aangezien ik de vrije hand kreeg ik wilde ik eens “iets anders”. Ik had dit idee al eens voorbij zien komen (neeeee ik ben niet erg origineel, maar met Cars is het al gauw niet origineel) en ik vond het erg leuk.

De taart is gevuld met lemoncurd en citroenmerenguecreme, lekker fris!

Eens een taart zonder boetseersels, maar toch wel errug leuk om te doen!

groetjes

 

cars taart stapel bliksem takel cars taart stapel bliksem takel cars taart stapel bliksem takel

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.