No Guts No Glory!!!

Vandaag organiseert de stichting No Guts No Glory een benefietconcert in Rotown (Rotterdam). Ze zochten taart en lekkers om ter plaatse te kunnen verkopen.

Wat doen ze dan? Ik hoor het je denken… is het een goed doel? Ja! Nou en of, neem maar eens een kijkje op de website: http://www.stichtingngng.nl/

Ik heb een taart gemaakt van een meisjesminion met een hoofddoekje om een kaal hoofd, de taart was een stevige vanille/kardemomcake, gevuld met merenguecreme waar hazelnootnougatine en stukjes gevriesdroogde peer in zaten.

Chocolatemud cupcakes met cassislikeur en zwarte bessen (die in diezelfde likeur heerlijk een aantal weken hebben liggen zwemmen) uit eigen tuin. De creme is een neutrale merenguecreme.

Cakes in a jar in twee soorten, een helemaal alleen meer chocola… witte chocoladesaus, mudcake, melkchocoladeganache en cacaonibs. De andere is fruitiger en luchtiger, kersenjam, angelfood cake, merenguecreme en amarenasaus.

Ik ben natuurlijk reuze benieuwd of mijn lekkernijen verkocht gaan worden, dat zou natuurlijk wel heel erg fijn zijn! De gehele opbrengst gaat naar No Guts No Glory. Misschien ben jij daar ook wel vandaag… en misschien spring je nu op je fiets om toch maar langs te gaan en van wat lekkers te gaan genieten…..  al is het maar 1 cupcake, je maakt een verschil!

groetjes

benefietconcert no guts no glory voor kanker behandeling in buitenland overgoed benefietconcert no guts no glory voor kanker behandeling in buitenland overgoed benefietconcert no guts no glory voor kanker behandeling in buitenland overgoed benefietconcert no guts no glory voor kanker behandeling in buitenland overgoed benefietconcert no guts no glory voor kanker behandeling in buitenland overgoed benefietconcert no guts no glory voor kanker behandeling in buitenland overgoed benefietconcert no guts no glory voor kanker behandeling in buitenland overgoed benefietconcert no guts no glory voor kanker behandeling in buitenland overgoed

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.