Spoonies op je bruiloft!

Bruidspaar Monique en Barry kozen niet alleen een bruidstaart uit, maar ook spoonies! De vulling was heel bijzonder, de inspiratie kwam uit een “cake in a jar” die ik al eens eerder maakte. Een witte chocoladecheesecake met bastogne ondergrond, framboosjes en citroencreme…. De taart van vanille/kardemomcake werd daarmee gevuld, maar ook de spoonies!

Zo konden alle gasten genieten van de smaak van de bruidstaart.

Dit is vooral een leuk idee als je de taart overdag in kleine kring aansnijdt en je later nog een grote receptie houdt. Je kunt die gasten dan toch een klein beetje laten proeven hoe je taart was!

Zelf hadden ze voor de taart al een idee, in elk geval moesten er twee suikerwerk rozen op die enigszins “ombre” verkleurden. Ook kant (sugardress), losse kleine bloemetjes en letters bovenop. Niet de voorletters, zoals veel bruidsparen kiezen, maar de woorden “Mr & Mrs”. Al met al dus een heel erg romantische taart!

Ga je binnenkort trouwen en zit je nog te dubben hoe je dat moet doen met die over de dag verdeelde gasten? Doe het dan als Monique en Barry, een kleinere taart en een heleboel losse spoonies! Of cupcakes, of cakepops, of van alles wat. Je zou zelf een complete sweettable neer kunnen zetten natuurlijk, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Kom gewoon eens langs voor een gratis intakegesprek of boek heel romantisch een bruidsproeverij!

groetjes

bruidstaart met gumpaste rozen bruidstaart met gumpaste rozen bruidstaart met gumpaste rozen bruidstaart met gumpaste rozen bruidstaart met gumpaste rozen spoonies spoonies spoonies

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.