Nieuw! Virtueel voorproeven…

Al een tijdje hebben we de pagina “smaken”, maar eindelijk komt het er nu van om die echt te vullen zoals de bedoeling is. Je kunt nu echt virtueel komen voorproeven! Met heel veel foto’s, een duidelijke omschrijving, prijzen en mogelijkheden…

De “take-away” taartjes zijn nu al populair, voor als je niet speciaal iets te vieren hebt, maar wel gewoon trek hebt in een lekker taartje. Of voor als je wel iets te vieren hebt, maar een gedecoreerde taart gewoon teveel vindt, of om iemand kado te doen. Het is precies een leuk maatje, je haalt er zéker 8 stukken uit.

Naast de taartjes kun je nu ook meteen zien wat er met een bepaalde combinatie nog meer kan, spoonies, cupcakes of caketruffels, het kan allemaal! Regelmatig hebben we 1 van de smaken op voorraad staan en kun je hem gewoon af komen halen. Maar mocht je nou nét trek hebben in een andere smaak, dan kun je deze reserveren en in de meeste gevallen de volgende dag afhalen…. (soms zelfs op dezelfde dag als je er vroeg bij bent!).

De virtuele proeverij is vooral bedoeld om te laten zien wat er allemaal kan, want bijna alle smaken die we laten zien, kunnen ook als basis dienen voor een gedecoreerde taart. Je bent dus echt niet gebonden aan een luchtig biscuit met jam en merenguecreme (wat overigens ook ontzettend lekker is, want het zijn prima recepten en we gebruiken altijd onze eigengemaakte vanillesuiker in plaats van gewone suiker en vaak ook nog een heerlijke “jam van mijn tante”).

 

De pagina is nog niet klaar, dus kom af en toe eens kijken of er nog meer te “proeven” valt 😉

 

IMGP7554 (685x685) IMGP7623 (684x685) IMGP7659 (685x685)

 

 

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.